2009 ژوئيه 4
نام کاربری: کلمه عبور:
گزارش های ویدئویی
اجرای نمایش افرا به پایان رسید.

به همین مناسبت گزارش با یک لینک ویدئویی در بخش «در همین زمینه» تکمیل شده که فکر می کنم به کسانی که نمایش را ندیده اند برای درک بهتر حال و هوای این نمایش کمک کند.

این اولین تجربۀ ویدئویی من در بخش گزارش است که قصد دارم آن را ادامه بدهم. به همین دلیل از شنیدن نظرات و انتقادات شما دوستان عزیز به شدت استقبال می کنم.

از تمام دوستانی که کار ویدئویی می کنند دعوت می کنم به این بحث بپیوندند تا بتوانیم تجربیات خود را به طور متمرکز عرضه کنیم و از دوستان دیگر هم دعوت می کنم به حرکت تولیدات ویدئویی بپیوندند.

عصر جدید، عصر رسانه های «مولتی مدیا» است و به عنوان گزارشگران این زمان، باید خود را برای ورود به این جهان جدید رسانه ای مهیا کنیم.
گزارشی از نمایش افرا
گزارشی از نمایش «افرا، یا روز می گذرد» اثر بهرام بیضایی ،کاری از ساسان پیروز را اینجا ببینید و نظر بدهید.
انقلاب و صنعت خودرو ایران
گزارش «انقلاب و صنعت خودرو ایران» ، کاری از امین آزاد را اینجا ببینید و نظر بدهید.
موسیقی زیر زمینی

این ویدیو ها رو برای برنامه ی ویدیویی " شب هفتم " بهزاد ، درست کرده بودم  و بعدا روی یوتیوب هم گذاشتم

گفتگو با رضایا : ببینید ( 3700 بار دیده شده )

گفتگو با تهی : ببینید  ( 4600 بار دیده شده )

همینطور با همکاری امین آزاد ، یک ویدیو در زمینه " پرشتاب ترین خودروی ایران " تهیه کردیم .

از اینجا ببینید ( 5840 بار دیده شده )

و با اردشیر خان طیبی هم گزارش ویدیویی در زمینه داربی استقلال و پرسپولیس ساختیم . 

از اینجا ببینید ( 2559 بار دیده شده )

چند تا ویدیوی دیگه هم هست که باید سر فرصت درست کنم . با نظر ساسان در مورد کار مولتی مدیا بسیار موافقم .